Hoidot

Intialainen päähieronta
Vyöhyketerapia
Hemmotteluhoito
Akupainanta
Akupunktio
Korva-akupunktio
Kauneus-akupunktio
Kehon ja kasvojen rentouttava akupainanta

Intialainen päähieronta / Hanna, Linda tai Susanna

Tässä hoidossa yhdistyy sulavasti intialainen päähierontaperinne ja länsimainen niska-hartiaseudun hieronta, lopputuloksena on kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa rauhoittava hoito!
Käsittely on samaan aikaan sekä virkistävä että rentouttava, mieli kirkastuu ja keskittymiskyky paranee.
Hieronnassa käsitellään selän yläosa, niska-hartiaseutu, olkavarret, pää, kasvot ja korvat. Käsittely poistaa niskan alueen lihasjännitystä ja vapauttaa verenkiertoa pään alueelle. Vilkastunut verenkierto hiuspohjassa parantaa hiustupen hapen- ja ravinnonsaantia, tehostaa solujen uudistumista, poistaa kuona-aineita ja elvyttää hiustenkasvua.
Hieronta tehdään selkänojallisessa tuolissa istuen, vaatteet päällä ja vaikka kesken työpäivän.
Intialaisesta päähieronnasta voi saada lievitystä mm. stressioireisiin, päänsärkyyn ja niska-hartiaseudun jännitykseen.
30 /60min. (60 min sis. hiusten pesun ja kuivauksen).

Akupainanta / Susanna

Akupainanta on ikivanha hoitomuoto. Tuhansia vuosia sitten tiedettiin että painamalla tiettyjä pisteitä saatiin lievitettyä tai poistettua kipua.
Akupainanta sopii hyvin nuorista (yli 13-vuotiaista) vanhuksiin, joille neulahoito voi olla liian voimakas.
Akupainanta vaikuttaa pinnallisiin kudoksiin ja lihaksiin, sekä myös sisäisiin ongelmiin meridiaanien kautta. Akupainannalla voidaan vaikuttaa tuloksellisesti erilaisiin salpaumiin ja energian heikkouksiin. Painanta ohjaa qi:tä sinne missä sitä tarvitaan tai purkaa qi:n stagnaatiota. Qi:n virtausta voidaan ajatella ikäänkuin joen virtauksena. Akupisteet ovat kuin energiaportteja, joita stimuloimalla voidaan säädellä energian kulkua elimistössä ja meridiaaneilla, jokaisella pisteellä on oma ominaisuutensa.

Vyöhyketerapia / Susanna

Hoito pohjautuu lähinnä klassisen vyöhyketerapian periaatteisiin, jonka mukaan kehon kaikki osat heijastuvat pienoiskoossa jalkaterään, käsiin ja korviin. Käsittelyn pääpaino on jaloissa.
Eri heijastealueita painaen ja hieroen kulkeutuvat viestit hermoston kautta kohde-elimeen. Hoito antaa elimistölle sykäyksen alkaa parantamaan itseään. Tarkoituksena on tasapainottaa ja tehostaa kehon toimintaa.
Vyöhyketerapia vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet saadaan poistumaan kehosta.
Ennen hoitoa selvitetään mahdolliset kontraindikaatiot, hoidon esteenä voi olla esim. sydäntaudit, syöpä ja voimakkaat mielenterveysongelmat.
Hoito tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä. Käsittelyn voimakkuus säädellään jokaisen oman kipukynnyksen ja senhetkisen terveydentilan mukaan, hoidon tarkoituksena ei ole aiheuttaa kärsimystä, vaan rentouttaa ja virkistää.
Vyöhyketerapiasta voi saada apua monenlaisiin vaivoihin kuten mm. ruuansulatukseen liittyvät häiriöt, hormonaaliset ongelmat, kivut ja säryt, stressi ja unettomuus, astma ja allergiat ym.
Ennen kaikkea hoidoilla ylläpidetään terveyttä ja ennaltaehkäistään vaivojen syntyä!

60 min

Päästä varpaisiin – hemmotteluhoito / Susanna

Tässä hoidossa yhdistyy kaksi super rentouttavaa käsittelyä, intialainen päähieronta sekä vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta, jalkakylvyllä tehostettuna. Hoidon aluksi asiakas istuu mukavasti tuolille ja jalat sujautetaan lämpimään luomuyrtein höystettyyn jalkakylpyyn. Yrttikylvyn helliessä jalkoja hierotaan niska-hartiaseutu, olkavarret ja pää. Tämän jälkeen asiakas peitellään selinmakuulle hoitopöydälle, käydään vielä painellen ja hieroen läpi kasvot, pää ja korvat, jonka jälkeen tehdään rentouttava vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta jalkaterien ja säärten alueelle.
90 min.

Akupunktio, perinteinen kiinalainen lääketiede

Akupunktuuri on vanha, kokonaisvaltainen kiinalainen hoitomuoto, jossa asiakasta hoidetaan akupunktiopisteistä mm. neuloilla, moksalla, akuvasaralla ja akupainannalla. Akupunktiopisteet sijaitsevat meridiaaneilla, jotka on nimetty sen sisäelimen mukaan mistä ne saavat alkunsa.
Ensimmäisellä käyntikerralla asiakkaalle tehdään perusteellinen haastattelu, pulssin kuuntelu ja kielen katsominen.

Hoitokertoja suositellaan ottamaan kolmen kerran sarja.

Akupunktiolla saadaan hyviä tuloksia mm. migreeniin, kivun hoitoon, unettomuuteen, stressiin ja vaihdevuosioireisiin.

Ensimmäinen käynti 90-120min
Jatkokäynnit 60-90min

Korva-akupunktio

Korvasta löytyy jokaista kehon osaa ja elintä vastaava akupiste, jota hoidetaan joko neuloilla tai korvakuulilla. Korva-akupunktio auttaa hyvin kipuun, suolisto-ongelmiin, unettomuuteen, stressiin ja yleiseen hyvinvointiin.

Akupunktion ja korva-akupunktion tarkoituksena on tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Korva-akupunktio neulahoitona 60min
Korva-akupunktio korvakuulilla 30min

Kauneusakupunktio

Kokonaisvaltainen kosmeettinen kasvoakupunktio lisää luonnollisesti ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa, häivyttäen juonteita ja uurteita. Kasvoakupunktio vahvistaa ja tasapainoittaa Qi.tä eli vitaliteettia, parantaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tasapainottaa hormonitoimintaa.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan, naamion ja kosteuttavat seerumit. Hoidossa käytämme korkealaatuista ranskalaista Beauty Garden luonnonkosmetiikkasarjaa.
Hoito aloitetaan vartaloneuloilla, joiden tarkoitus on ohjata Qi:tä ylöspäin. Kasvoilla käytetään erikoiskasvoneuloja (intradermal), jotka tehostavat kollageenin muodostumista. Hoito täydennetään korviin jätettävillä korvakuulilla tai -siemenillä.

Kauneusakupunktion hoitosarjaksi suositellaan 6-12 kertaa, kerran tai kahdesti viikossa. Hoitojen täydelliset tulokset ovat nähtävissä ihon kollageenin uusiuduttua noin 3-4 kuukauden jälkeen hoitosarjan päättymisestä. Hoitosarjan jälkeen suositellaan ylläpitohoitoa noin 4 kertaa vuodessa.

Ensimmäinen käyntikerta 135 min
Jatkokäynnit 90 min

Kehon ja kasvojen rentouttava akupainanta

Hoidossa käsitellään kehon ja kasvojen tärkeimpiä akupunktiopisteitä. Hoito sisältää kasvoille tehtävän alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion, tähän käytämme ranskalaista Beauty Garden luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoito on kehoa rentouttava ja tasapainottava. Akupainanta on turvallinen ja lempeä hoitomuoto myös nuorille ja neulakammoisille asiakkaille.

Hoidon kesto 90min