Idea

Vihreä Huone on ekologisia arvoja kannattava ekokampaamo/parturi ja luontaishoitola Oulun keskustassa.

Haluamme tarjota Sinulle luonnonmukaista kauneutta ja hyvinvointia sekä mahdollisuuden rentoutua kiireettömässä ja hiljaisessa ympäristössä. Kampaamotila on rauhoitettu radiolta ja puhelimeen vastataan silloin, kun se ei keskeytä asiakaspalvelua. Hoitojen aikana puhelimet ovat suljettuina ja ulko-ovi lukittuna.

Ekologisilla tuotevalinnoillamme haluamme sekä säästää ympäristöä että vähentää omaa ja asiakkaidemme kemikaalikuormitusta. Luonnosta peräisin olevat raaka-aineet tekevät myös kampaamon ilmasta puhtaamman hengittää. Kaikki jälleenmyyntituotteet ovat luonnonkosmetiikka, ilman synteettisiä hajusteita tai lisäaineita.

Käytämme ja myymme vain ekologisia tuotesarjoja – tuotteiden koko elinkaari on mahdollisimman vähän ympäristöä rasittava.

Mitään käyttämistämme tuotteista eikä niiden raaka-aineista ei ole testattu eläimillä.

Vihreä Huone on Suomen Koulutetut Ekokampaajat ry:n jäsenenä sitoutunut noudattamaan vastuullisen yritystoiminnan eko-eettisiä periaatteita mm. ottamalla huomioon yrityksen toiminnan vaikutukset ympäristöön, sekä kiinnittämällä huomiota tuotteiden turvallisuuteen ja ympäristövaikutuksiin.

Uuden ostamisen sijaan kannatamme vanhan hyödyntämistä ja kunnostusta. Tämä näkyy esimerkiksi liikkeen sisustuksessa, liikettä on kalustettu vanhoilla huonekaluilla ja mahdollisimman paljon on hankittu kierrätettynä.

Kierrätys on muutenkin avainasemassa: kaikki kampaamotyössä syntyvä jäte lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti. Vettä valutellaan säästeliäästi, tuotteet ja tarvikkeet käytetään loppuun asti, sähkö on vihreää ja kahvi on luomua!